Honkakirja

Honkakirja on ”kustantamo”, jonka kautta julkaisen lähinnä PDF-muotoisia verkkokirjojani. Sekaan saattaa sattua myös jokunen paperille painettu nimeke. Kaikki verkkojulkaisut ovat käyttäjille maksuttomia, paperisista yritän raapia painolaskun verran rahaa.

Julkaisuluettelo

  • Varaventtiili : Blogikirjoituksia 2014-2017 – Ilmestynyt 30.5.2017 paperikirjana, joka on myyty loppuun. Maksuton PDF.
  • Compositions by Frank Zappa – Englanninkielinen, runsaasti täydennetty ja korjattu verkkoversio vuonna 2015 ilmestyneestä kirjasta Frank Zappan sävellykset. Maksuton PDF.
  • Erkki Melartinin teosluettelo – Verkkoversio joulukuussa 2016 ilmestyneestä samannimisestä teoksesta. Maksuton PDF.
  • Heikin blogi 2004-2013  Verkkoversio keväällä 2017 Suomen musiikkikirjastoyhdistyksen julkaisemasta ja saman tien loppuunmyydystä kirjasta. Maksuton PDF.

Honkakirjan logo

Logon on piirtänyt mestarigraafikko Erik Bruun, josta vuonna 1949 tuli serkkunsa Eeva Poroilan (os. Borg) ensimmäisen pojan kummi.  Nuorempana tällaiseen onnelliseen sattumukseen ei juuri kiinnittänyt huomiota, mutta olen koko aikuisen ikäni kuulunut Bruunin kädenjäljen ihailijoihin. Erik Bruunin talttumaton luomisvoima ei lakkaa ihmetyttämästä; jo 90:n vuoden merkkipaalun ohittaneenakin hän pursuaa ideoita ja taideteoksia. Postimme on tilannut Bruunilta kaksi sarjaa vuodelle 2017, kevääksi lintuja, syksyksi kaloja. Niitä kannattaa ostaa nopeasti, kaikki Bruunin postimerkit loppuvat nopeasti.