Kim Borg: Suomalainen laulajanaapinen

Maailmankuulu suomalainen laulaja Kim Borg täyttäisi 7.8.2019 sata vuotta. Juhlapäivän kunniaksi olemme valmistaneet numeroidun erikoispainoksen mestarin vuonna 1972 ensimmäisen kerran julkaistusta Suomalaisesta laulajanaapisesta. Siitä otettiin uusi laitos jo vuonna 1999, kun Kim Borg vietti 80-vuotispäiviään. Tuokin versio pääsi loppumaan, joten uudelle laitokselle oli myös käytännön tarvetta.

Suomalainen laulajanaapinen on yhtäaikaa täysipainoinen käytännön opas kenelle tahansa vakavasti laulua harrastavalle että silmäys Kim Borgin omaperäiseen tapaan puhua ja kirjoittaa. Tosikoilla voi sen seurassa olla hankalaa, muille Borgin vapaa ja mielikuvituksellinen ilmaisutapa tuottaa jatkuvasti huvittavia ja hämmentäviä hetkiä. Oppaassa kun on paljon adjektiiveja, joita ei suomen kielessä varsinaisesti ole.

Kirjasta on tehty 100:n kappaleen numeroitu painos, jonka alkupään numerot ovat Kim Borgin jälkeläisten hallussa. Kuka tahansa kiinnostunut voi sen kuitenkin ostaa itselleen, jos painosta on jäljellä [muutama on vielä!]. Hinta on 20 euroa.